KLANTEN AAN HET WOORD

Stacks Image 549
HYDRAUVISION

Hydraulische oplossingen op maat met vestigingen in Schoondijke, IJmuiden, Dordecht, Yerseke en Gent.

Hydrauvision is aanbieder van totaaloplossingen in aandrijf- en besturingstechniek, met als specialisme hydrauliek zowel nieuwbouw systemen als verhuuroplossingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, leveren wij hoogwaardige componenten en zijn wij erkend specialist in leidingwerk. Onze service engineers zijn dagelijks wereldwijd actief in tal van sectoren; van de offshore branche tot de voedingsmiddelenindustrie en van petrochemie tot de staalindustrie. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste succesfactoren. Deze factoren vinden we dus ook belangrijk bij onze leveranciers. Daarom hebben we Wauters Zeefdruk & Sign gekozen voor het beletteren van al onze producten die verkocht, verhuurd gereviseerd en gerepareerd worden. Ook beletteren zij al onze bedrijfsauto’s en voorzien zij onze bedrijfskleding van ons logo.
Ze denken altijd mee om tot de beste oplossing te komen, leveren maatwerk en kunnen bij spoedopdrachten snel schakelen.
We werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Wauters Zeefdruk & Sign.

Carolien Baeke, marketing manager
Stacks Image 566
All Safety Supply

All Safety Supply is sinds lange tijd gespecialiseerd in het in voorraad houden en just in time uitleveren van werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en industrial supplies.

Wij werken reeds verschillende jaren met Wauters Zeefdruk & Sign voor een grote verscheidenheid aan opdrachten. Het is fijn een partner gevonden te hebben die consequent op een snelle en efficiënte manier onze bestellingen kan leveren. In onze branche geldt “afspraak is afspraak” en bij hen vinden we deze attitude ook terug.
We hopen van harte deze samenwerking nog geruime tijd te kunnen voortzetten.

Paul de Schrijver, directeur
Stacks Image 584
ZELDENRUST STEELANDCOLLEGE - Terneuzen

Het Zeldenrust Steelandcollege is een samenwerkingsschool van rooms-katholieken en protestanten voor vmbo, havo, tweetalig havo, atheneum, gymnasium en tweetalig atheneum en gymnasium.

We hebben Wauters Zeefdruk & Sign leren kennen als een betrouwbaar bedrijf. Persoonlijk in de omgang, denken steeds actief mee met de klant en gaan steevast op zoek naar een creatieve oplossing. Ze zijn steeds bereid iets extra’s te doen wanneer nodig.
Koppel dit aan een snelle, betrouwbare en goede service en je krijgt een recept voor een mooie en erg succesvolle samenwerking!

J.C. van Gaalen, Teamleider brugklassen – lid schoolleiding ZSC


Bontehondstraat 23
4561 BA Hulst
Telefoon: 0114-370201
E-mail: info@wauters.nl

KvK 21014671
BTW NL814789006B01
Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring

Openingstijden:
ma t/m do: van 8.00 - 12.00 uur
en van 13.00 - 17.30 uur.
Vrijdags gesloten om 17.00 uur